Sobre el bloc

Sèrie de ficció que té com a protagonista el Guillem Gomà i la seva feina en un servei estatal secret. Una trama a cavall entre somnis, realitat i ficció que es veurà colpejada per sentiments tan humans com l’enveja, el desig de poder o l’amor.

26/04/10

Capítol 13

El que comença ha d'acabar; tothom ho sap però, per tal de no ferir sensibilitats, no ho diu ningú. Sembla però que l'equip de Malsons SL està disposat a jugar a bitlles amb les nostres esmentades sensibilitats. Tot té un punt i final i ara és l'hora del d'Scot, Gomà, Folch i Dantí. En joc hi ha amor, professionalitat, amistats i enveges. Tot en un.

19/04/10

Capítol 12

 

En Macià ha desaparegut a mans de l'Home de Negre. Això no vol dir però que els problemes d’una oficina com la de Malsons SL hagin acabat: els somnis continuen anant malament. El que haurien de ser visions horroroses i esgarrifoses acaben per convertir-se en agradables somnis de prats, flors i pans de pessic. Sembla però que Gomà ha trobat la solució a tot plegat. Al cap i a la fi res succeeix perquè sí: un guionista, una cafetera, un canvi, un tallo, uns somnis i uns malsons. La resolució s’acosta.

13/04/10

Capítol 11

El Macià s’ha escapat. Aquell homenet indefens, esporuguit i constantment presa de desmais ha tingut la barra d’escapar-se. La recerca ha de ser absoluta: els treballadors de Malsons SL es divideixen el bosc on pot amagar-se el guionista per tal de ser més eficients. Cadascun d’ells viurà una revelació que clarificarà les seves vides. Vides que, per suposat, sempre han estat a mans de l’Home de Negre.

06/04/10

Capítol 10

Amb l'arribada de Macià Gomà ha trobat el seu conillet d'indies per continuar amb les investigacions. Scot té un tracte amb Macià, no avisar els del departament, però el cap de l'oficina va a la seva i té els seus plans. Dantí i Gomà també en tenen un, salvar la vida de Macià.

29/03/10

Capítol 9

Tots tenim quelcom que ens cou per dins. Ara és el moment de treure-ho, ara és el moment de cantar, ballar i quedar-se satisfet. No sabem pas si l’oficina existeix o no però ens importa ben poc: té una banda sonora original espectacular i amb això ja en tenim prou. Qui no ha estat mai protagonista d’un espectacle? Senyores i senyors, benvinguts al musical de Malsons SL!

Pàgina 1 de 3


© Xarxa Audiovisual Local
Logo_xtvl